• 25.07.2016 - 11:11
25.07.2016

Tusen takk alle sammen for de nydelige kommentarene til innlegget mitt: 5 tegn på at du har blitt mamma! i går!

Her går dagene forte som et blunk, og jeg vet rett og slett ikke hvor tiden blir av.
Dagene går i lek, kos, tiss og bæsj, mat og drikke, litt mere lek og kos, trening på innkalling og å lyde navnet sitt OG å ikke gjøre fra seg inne. Vi har også gått litt tur, kjørt på tur i bil (noe som han faktisk liker veldig godt!), opplevd noen nye steder og sniffet litt der, og hatt besøk av venner og familie som ønsker å bli kjent med vår lille håpefulle!

I kommentarfeltet i går, i tillegg til "Ååå SÅ søt" og "Gratulerer..." (Tusen takk alle sammen, setter stor pris på det, og ja vi vet at han er den skjønneste i verden), var det flere som lurte på hva lille-valpen vår heter!
Og nå skal jeg fortelle dere, at jeg er skikkelig sær! OG forsiktig! Jeg liker ikke å oppgi opplysninger på nett (les gjerne: Pass deg for å ikke bli fanget i "nettet"!), og skriver aldri navn på mine nærmeste her på bloggen min, eller deler bilder uten tillatelse! Jeg refererer kun til navn på de som selv har blogg. Det ligger ganske langt inne å dele bilder av meg selv også.. Og jeg ser alltid ekstra over slike innlegg med bilder før jeg deler! Å legge ut bilder av hunden låg også langt inne, og mannen min godkjente også før jeg delte!

Jeg prøver å passe meg for hva jeg deler på Facebook også, jeg var ikke like forsiktig før, men jeg hører om så mye rart som skjer, og jeg kjenner virkelig på det at det er vikitg å ha respekt for nettet, og de som "står bak"!
Derfor har jeg ikke Instagram og snapchat heller!

Jeg håper dere alle sammen har noen nydelige sommerdager og har det supert!?

Og så må jeg bare beklage hvis jeg ikke rekker å svare på kommmentarene deres...


 


#mamma #valp #hund #tusentakk #takk #tid #tiden #leke #kose #kos #navn #sær #forsiktig #nett #nettet #facebook #instagram #snapchat #passepå #passerpå #opplysninger #sommer #liv #magiskliv #blogge #blogglisten #blogg #blogg #magisk

Tone V.

25.07.2016 kl.13:05

Full respekt for det ;)

Unni

27.07.2016 kl.17:52

Tone V.: Takk flotte deg! <3 Klem

Mia - Alt annet enn A4

25.07.2016 kl.13:28

Forstår den kjempegodt! Noen ganger synes jeg bloggen min ser litt kjedelig ut bildemessig, fordi jeg ikke legger ut bilder av andre! Det hender min samboer sier ja til noen bilder, men ellers er han ikke glad i bilder av seg selv :) Av gågaten ol. kan det hende jeg legger ut, men det er en offentlig plass og folkene blir så langt unna (ikke hovedfokus). Ha en kjempefin dag!

Unni

27.07.2016 kl.17:51

Enig med deg Mia! ;-) Og takk! <3 Håper du også koser deg!? Klem

Søtmonsen :))

25.07.2016 kl.13:36

Skjønner deg godt jeg :) Håper du koser deg videre i sommer :D

Unni

27.07.2016 kl.17:51

Tusen takk for det Søtmonsen ): <3 Håper du også koser deg! <3 Klem klem

mediakaos

25.07.2016 kl.14:32

Vi har vel vært borti dette før.. hehe. Det er ikke sært.. ;) Hadde det ikke vært for at alt av sosiale medier er knyttet mot jobben min, og profileringen pga den - hadde jeg ikke hatt noe. Snapchat Og FB er det ikke så lenge siden jeg fikk, og det satt langt inne :) Håper dere får nydelige dager med den nye lille!

Unni

27.07.2016 kl.17:50

mediakaos: Tihi.. ;-) Ja, her har vi vært flere ganger! Og vi ble vel enige sist gang også om at VI ikke er SÅ sære...!? :-p
Ser dere har fått dere noen nye familiemedlemmer også (jeg leser blogg i disse dager, selv om jeg ikke rekker å kommentere!), nydelige pusekatter! Stor klem

frodith

25.07.2016 kl.15:49

Det er lurt å ha sine egne grenser på hva man liker av sånt. Jeg legger ut bilder av meg selv, men vil ikke ha navnet mitt på bloggen. Jeg spør familien om det er greit, med bilder, og de som ikke vil får slippe :-) Jeg har en grense på hvor privat jeg hil være osv. Lurt med grenser :-) Og boffsen år ha sine grenser <3 klemmer <3

Unni

27.07.2016 kl.17:48

Ja, jeg er så enig med deg frodith! ;-) Og alle må finne ut av hva som passer for sin blogg og sitt privatliv! Men noen grenser er alltid, uansett, lurt! Men barn, og dyr, som ikke kan tale for sin sak, er det ekstra viktig å skjerme! <3 Håper du nyter dagene! <3 Klem til flotte deg!

Vera Lynn

25.07.2016 kl.21:44

Det er smart å ikke dele for mye på sosiale medier, uten at har fått godkjenning av det :o)) Jeg legger aldri ut bilder av venner og familie uten at jeg har spurt dem først. Pusene mine derimot må være fotomodeller både titt og ofte... Det kan nok kanskje virke som jeg utleverer mye noen ganger, men når sant skal sies så er det ganske mye jeg beholder for meg selv :o))

Unni

27.07.2016 kl.17:46

Vera Lynn: Alle må finne ut av hva som føles greit for seg, helt opp til hver enkelt hva som føles riktig! <3 Men å overholde personsikkerhet og ikke dele andres opplysninger eller bilder (uten samtykke), er en fin regel! ;-) Håper du nyter ferien nå! <3 Klem

Ilo

27.07.2016 kl.13:39

det stemmer at det skjer så mye rart at man må være forsiktig!!ha en fin dag søta!

Unni

27.07.2016 kl.17:43

Takk for det flotte Ilo! <3 Og ja, det er så veldig sant! Håper du også nyter dagen din!? <3 Stor klem

Anne Grete

18.08.2016 kl.22:04

Eg opplever IKKJE det som sært, men som proft! Det er faktisk veldig viktig å vere medviten kva ein legg ut og ikkje og kor, både av bilde og privat informasjon, om seg sjølv og andre!

Eg sett stor pris på og liker at du fronter det å alltid tenkje profesjonelt på dette! :)

Takk for ein bra, interessant og variert blogg! :)

Unni

19.08.2016 kl.13:03

Anne Grete: Åh, tusen takk kjære deg! ;-) Det var veldig koselig skrevet! <3
Unni

Magisk Liv - En blogg som oppfordrer alle til å være seg selv, nettopp fordi det er godt nok! Jeg skriver ikke en "rosablogg", selv om jeg så absolutt ikke har noe imot fargen! Her finner du meninger om livet, ikke bare mitt liv, men om livet generelt. Sett med mine øyne, men ofte også gjennom fleres øyne, jeg gir det en stemme, med ord. Jeg er opptatt av rettferdighet og likeverd. Miljøet vårt, gjenbruk og det å ta vare på det vi har. Jeg er alternativ, høysensitiv og en empat. Jeg stiller spørsmålstegn ved mye av det vi gjør i denne verden. Og jeg er opptatt av gamle tradisjoner og hellidager, og ser på meg selv som en hedning. Ønsker du å kontakte meg, send meg gjerne ei melding her inne, eller en mail til: magiskliv@outlook.com Takk for at du tittet innom - Unni Og tusen takk til Ida Kristin Vollum (Vestfoto) som har tatt bildene av meg i header og profil-bildet!

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits