• 15.11.2016 - 11:11
15.11.2016

Å skrive og det å uttrykke meg med ord er noe jeg har elsket å gjøre helt siden jeg lærte å skrive! Det å starte en blogg låg likevel langt inne, fordi jeg hadde hørt om så mange fæle "nettroll". Men nå har jeg vært så heldig å slippe unna disse trollene, og blogglivet ble noe ganske annet enn jeg trodde...

 

Vixen Blog Awards har liksom blitt bloggernes Oscar, og er helt sikkert den prisen mange bloggere drømmer om.
For min del er denne utmerkelsen kanskje det samme som å se opp mot stjernene, men jeg tenker også på dette ordtaket: "Kan du drømme det, kan du gjøre det"!
ALT kan være mulig, eller!?

stars and ladder
Licensed from: magann / yayimages.com


De fleste i Norges land har hørt om toppbloggerne, slike som Sophieelise, Mammatilmichelle, CasaKaos, Annebrith og Pappahjerte!? Disse har fått nominsajoner OG flere med dem har fått priser før også! Flere tusen mennesker leser disse bloggene, hver dag! Og jeg er helt sikker på at de fortjener å både bli nominert til, og vinne priser i år også! Fordi de skriver godt, og har mange og viktige tema. I allefall underholder de andre!

Skal man sammenligne meg og bloggen min magiskliv.blogg.no med filmverdenens Oscar, er nok det jeg skriver kun en birolle i en film. En liten rolle, men likevel en prestasjon (riktig nok ikke så mange, men) som noen har sett, lest og liker!
Og skal man følge Oscar, har de faktisk nominasjoner til beste birolle også..!

Til Vixen Blog Awards kan man bli nominert i kategoriene: Årets: -Moteblogg, -Beautyblogg, -Trenings- og helseblogg, -Interiørblogg, -Livsstilsblogg, -Matblogg, -Gullpenn, -Bloggbusiness, -Sterke mening, -Stjerneskudd, -Blogger og Folkets favoritt.
Men som med alt annet i livet mitt faller jeg utenfor, passer ikke inn eller kommer mellom barken og veden! Man kan la være å stemme på meg, rett og slett bare fordi jeg ikke passer inn i noen av kategoriene!

"Årets Gullpenn" hadde selvsagt vært drømmen, selv om jeg skriver på et tastatur...
Men jeg regner nok med at denne prisen også i år går til Marte Frimand-Anda (veldig velfortjent også!) eller Komikerfrue, StyleConnection, Sophie Elise eller Ørjan Burøe som var nominert i fjor!

Mote, beauty, trening, helse, interiør og mat er, stort sett, så langt fra min blogg som du kan komme! "Livsstil" kan vi sikkert diskutere, siden jeg kanskje er litt annerledes, men nå skriver jeg lite om MEG og hva jeg bedriver dagen min med, på bloggen!

Jeg står nok igjen med  kategorien "Årets Stjerneskudd", noe som kanskje passer meg det lille ekstra, siden jeg er "ei liten grå mus som sikter mot stjernene..."

Vil du hjelpe meg??

Ved å følge DENNE! linken kan du nominere Magisk Liv. Husk å velge nominasjonskategori, "Årets Stjerneskudd"!? At noen nominerer meg, betyr så mye mer enn dere vet... fra å være ei grå mus som ingen bryr seg om, og til det å kunne bety noe og få så sagt sin mening til noen som vil lytte (lese..)! 

Tusen takk...
 

 


#gråmus #mus #litengråmus #stjerneskudd #siktemotstjernene #stjernene #stjerner #stjerne #blogglivet #vixen #VixenBlogAwards #BlogAwards #Awards #oscar #drømme #drømmer #drøm #utmerkelse #pris #priser #nominert #nominere #nominasjon #fortjene #prestasjon #vinne #vinner #birolle #best #beste #takknemlig #lytte #lese #takk #magisk #liv #magiskliv #blogge #blogglisten #blogg #bloggmag


 

Takk for at du tittet innom og leste bloggen min, det setter jeg stor pris på! Du må gjerne like og/ eller dele innlegg, men kopiering er ikke lov uten tillatelse fra undertegnede!
Hvis du har lyst til å kontakte meg eller kommentere noen av mine innlegg kan du sende meg en melding på chatten eller mail til: magiskliv@outlook.com
Jeg har ikke et åpent kommentarfelt på bloggen!
Ønsker deg en nydelig dag!
♥ Unni - magiskliv.blogg.no

Unni

Magisk Liv - En blogg som oppfordrer alle til å være seg selv, nettopp fordi det er godt nok! Jeg skriver ikke en "rosablogg", selv om jeg så absolutt ikke har noe imot fargen! Her finner du meninger om livet, ikke bare mitt liv, men om livet generelt. Sett med mine øyne, men ofte også gjennom fleres øyne, jeg gir det en stemme, med ord. Jeg er opptatt av rettferdighet og likeverd. Miljøet vårt, gjenbruk og det å ta vare på det vi har. Jeg er alternativ, høysensitiv og en empat. Jeg stiller spørsmålstegn ved mye av det vi gjør i denne verden. Og jeg er opptatt av gamle tradisjoner og hellidager, og ser på meg selv som en hedning. Ønsker du å kontakte meg, send meg gjerne ei melding her inne, eller en mail til: magiskliv@outlook.com Takk for at du tittet innom - Unni Og tusen takk til Ida Kristin Vollum (Vestfoto) som har tatt bildene av meg i header og profil-bildet!

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits